Roomijs

 

Roomijs

Het roomijs dat wij in onze winkel verkopen wordt op ambachtelijke wijze bereid in ons eigen atelier. Enkel de beste ingrediënten, samen met echte verse hoevemelk, 40% pure room & vanille-aroma -verkregen door het gebruik van vanillestokjes bourbon die groeien in Madagascar- maken van dit roomijs een kwaliteitsproduct en een streling op de tong !
In onze winkel kan u ook terecht voor een groot aanbod aan dozen roomijs, ijstaarten en kerststronken in verschillende maten en vormen!

We beschikken ook over een nostalgisch ijskarretje, voor huwelijken, communiefeesten enz.  Dit kan gehuurd worden vanaf 30 pers tot …

U vindt gegarandeerd uw keuze in ons assortiment:

Enkele nuttige tips om uw roomijs te bewaren…

Indien u over een diepvries beschikt, kunt u uw roomijs of sorbets op -20°C tot -25°C verschillende maanden bewaren.

U bewaart uw roomijs best door deze zo goed en zo vlug mogelijk af te dekken zodat contact met de lucht tot een minimum beperkt wordt.

… en te degusteren

De ideale temperatuur om uw roomijs te degusteren is -12°C tot -15°C. Te koud en te hard, verliest ze veel van haar aroma.

Een roomijs is optimaal van smaak, als elke hap zachtjes in de mond smelt. Drink tussenin een slokje fris water om de fijne smaak te proeven. Een droog koekje is altijd zeer lekker bij uw roomijs-nagerecht.